Onani

Onani… Ja, har jeg skrevet om onani, eller har jeg sitert en av tekstene til Bjørn Eidsvåg? 

Helt ærlig, så har jeg bare testet deg, for å se om du fortsatt leser.

Det har skjedd en del, mest på studiet. Det har vært dager som har vært travel, med oppgaveskriving. 
Nå er begge oppgavene unnagjort og det er eksamenslesning som er på gang.

Hva har skjedd i det siste?

Jeg har fått meg jobb på MF! Det er litt gøy! Jeg jobber som terminal-vakt, og er førstesupport på hjelp. Det vil si, jeg kan enkle ting. Jeg kan hjelpe til på Fronter (Som er det samme som Its Learning), jeg kan hjelpe med å printe, scanne, kopiere, jeg kan hjelpe til med å koble opp til trådløs nettverk, noen småting i word og den slags. Jeg er ikke en dataguru, selvom mange tror det. 
Spørsmål som har kommet er om jeg kan gjennopprette sms, om jeg kan skrive jobbsøknader, om jeg kan fikse knuste iPhone-skjermer, om jeg kan fikse et dødt batteri på en pc. Nei. Det er sånt jeg ikke kan. 
Jeg studerer teologi. 

Men det er en ganske grei jobb da! 

Jeg har vært å sett Bjørn Eidsvåg sin forestilling, “Etterlyst: Jesus”. Jeg likte det kjempe bra! Jeg har fått et nytt inntrykk av sangene, jeg likte måten han forklarte ting på, han brukte humor og var ærlig. Likte spesielt godt at han sang “Onani” forran en hau med gamle folk. Det var gøy. Etterpå fikk vi møte Eidsvåg, i regi av skolen. 

Jeg er i skrivende stund på leir i London. Det er et konfirman-topplegg i regi av Sjømannskirken. Her skal jeg være fra torsdag-søndag, det er undervisning, det er musikal, det er underholdning og det er sightseeing.  Denne gangen er jeg fra Sjømannskirken sin team, og ikke med en gruppe, så jeg skal ikke ha med meg konfirmanter rundt i London, noe jeg syns nesten er litt merkelig. Jeg har blitt så vandt til å hele tiden ha en liten flokk rundt meg, hele tiden passe på at alle er med til en hver tid, det skal jeg ikke nå. Det kan på mange måter bli deilig, men også litt uvant. 

Og angående Sjømannskirken!  Jeg søkte på en jobb som “juleprest”, å dra ut til en oljeplattform i julen, holde en liten julegudstjeneste, med lesning av juleevangeliet, noe sanger og være tilstedet. 
Dette er noe jeg skikkelig ser frem til, og det kan bli en helt enorm god erfaring! Jeg skal skrive mer om det når det nærmer seg! 

 

Dette var kanskje ikke så veldig spennende oppdatering, men det er det jeg har å komme med denne gangen! 

0 kommentarer

Siste innlegg